Tält 6×12 meter att hyra

Tält/partytält med plats för 60-120 personer uthyres. Självbärande stativ och öppning på valfri sida. Enkelt att transportera, montera och demontera. Brandklassad och tålig tältduk. Hyr och bygg ihop tälten till önskad storlek, byggbart på både längden och bredden!

Skiss Tält 6x12 m att hyra, partytält
Tält, uthyrning, hyra, partytält 6x12 meter

PRIS – Gör det själv

5 800 kr. exkl. moms / 7 250 kr. inkl. moms
Med vårt gör-det-själv-koncept hyr kunden från oss och hämtar samt lämnar själv (tält/partytält) på vårt lager i Staffanstorp.

PRIS – Fullservice

8 400 kr. exkl. moms / 10 500 kr. inkl. moms
Med vårt fullservicekoncept monterar och demonterar Evivent ditt tält/partytält. OBS! Transportkostnad tillkommer.

PARTYTÄLT, FESTTÄLT ATT HYRA

Partytält som ni hyr från Evivent uppfyller fullt ut de höga krav som ställs på oss som uthyrare. Vi bedriver tältuthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Våra tält är tillverkade av självbärande aluminiumstativ med brandklassad tältduk. Vi har ett stort utbud av modeller av tält att hyra.

Alla tält du hyr från Evivent är godkända av RISE Research Institutes of Sweden.Godkännandebevis Tältuthyrning, RISE Rise of Sweden

Missa inte våra tillbehörbelysningmöblerglas/porslin samt övrigt som innehåller praktiska och snygga saker som t.ex. VIP-entré, garderob, växter, bar, kyl, korvvagn, kaffevagn, ljudanläggning m.m.