Bröllopsfest i tält!

Är det dags att planera ett underbart bröllop? Låt oss hjälpa er att inreda trädgården eller hyrd lokal för en härlig bröllopsfest. Med ett partytält blir festen lyckad oavsett vädret!

Evivent har över 30 års erfarenhet av uthyrning för bröllop och andra event, för den mindre bröllopsfesten med 10 personer eller för arrangemang med hundratals gäster.

Varje uthyrning och arrangemang kundanpassas och kan inkludera tält, belysning, värme, bord, stolar porslin och loungemöbler, vilket skapar en härlig och kärleksfull atmosfär att minnas för alltid.

Kontakta oss i dag för ett kostnadsfritt förslag!

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Bröllop utomhus med fest i tält

Vi erbjuder tältuthyrning i alla storlekar som är som gjorda för event och privata tillställningar som bröllop m.m. – från några få personer till flera hundra. Evivent hyr också ut kringutrustning som stolar med överdrag och runda bord med plats för 8 personer eller rektangulära som passar som långbord. Vår uthyrning inkluderar även övrigt, t.ex. bardisk, kylskåp, kaffekokare m.m.

För att koka och servera kaffe till era gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där gästerna kan samlas, kanske i anslutning till en kaffehörna eller bar. Ni kan också hyra ståbord som kan användas vid café eller bar samt tillsammans med vår uppskattade korvvagn för vickningen.

Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra scenpodie, ljudanläggning och belysning.

5+3 tips för ett lyckat bröllop:

 • Tält
  Tält och tälttak i alla storlekar, passar från 10 till hundratals personer och skapar atmosfär och stämning. Kan med fördel användas för t.ex. middag, mingel, baren, buffén eller en loungeyta.
 • Möbler
  Bord och stolar samt loungemöbler för några få eller flera hundra personer, även bardiskar och bord för servering av buffé, dryck m.m.
 • Glas / Porslin
  Vill ni slippa disken? Hyr glas och porslin, alternativt köp produkter från vårt engångssortiment!
 • Övrigt
  Hos oss kan du bl.a. hyra vip-entré/röda-mattan, garderob, ljudanläggning, växter, mobil bar, bar-disk, flaskkyl, kylskåp, elverk, kaffevagn, korvvagn m.m.
 • Scenpodie
  Podier för mindre framträdanden gör dig, de som håller tal eller en artist hörd och sedd, belysning och ljud kan även hyras.
 • Flera tips
  9 tips för en lyckad bröllopsdag
  Brudpars bästa tips
  Tips för en lyckad bröllopsmiddag
Exempel på dukning för bröllop i hyrt partytält

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Har du några frågor gällande bröllopet?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.