Vi fixar bästa julfesten inne i era befintliga lokaler! Tomteluva

Nu är det hög tid att planera årets julfest på jobbet. Bästa och trevligaste festen får ni inomhus i era egna befintliga lokaler. Det kan t.ex. vara på lagret, i produktionen eller personalmatsalen. För dem som vill simma lugnt och festa ännu mera Corona-säkert har vi många tips för julfesten ute.

Julfest med scen - uthyrning

Evivent har över 30 års erfarenhet av uthyrning för julfester och andra event, för det mindre företaget med 10 personer eller för hundratals medarbetare. Vi har utmärkta referenser och tar helhetsansvar samt ordnar allt på bästa sätt så att ni får en julfest som alla talar om – proffsigt och till rätt pris!

Varje uthyrning och arrangemang kundanpassas och kan t.ex. inkludera bord, stolar, porslinscen, loungemöbler och tält i alla storlekar (vilka inomhus skapar en härlig atmosfär i större lokaler).

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt förslag!

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Julfest med scen - uthyrning

Vi erbjuder tältuthyrning i alla storlekar som är som gjorda för julfester och andra event – för några få till flera hundra personer. Evivent hyr också ut kringutrustning som stolar och bord samt övrigt, t.ex. diskar som är lämpliga som bl.a. bar, reception eller välkomstdisk.

Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där besökarna kan samlas, kanske i anslutning till ett glöggmingel, kaffehörna eller bar.

Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra ett scenpodie och skall ni ha större framträdanden eller livemusik föreslår vi våra mobila scener och läktare som finns i många storlekar och utföranden. För att koka och servera kaffe till många gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

5 tips för en lyckad julfest:

 • Möbler
  Bord och stolar samt loungemöbler för några få eller flera hundra personer, även bardiskar och bord för servering av julmat/buffé. Mysiga och värmande eldkorgar. Glas och porslin för att slippa disken.
 • Glas / Porslin
  Vill ni slippa disken? Hyr glas och porslin, alternativt köp produkter från vårt engångssortiment!
 • Scenpodie
  Podier för mindre framträdanden gör dig eller en artist hörd och sedd, belysning och ljud kan även hyras.
 • Mobil scen
  En mobil scen som finns i flera storlekar för tal och julmusik/liveband.
 • Tält
  Tält och tälttak i alla storlekar, passar från 10 till hundratals personer och skapar atmosfär och stämning. Kan med fördel användas för t.ex. glöggmingel, baren, buffén eller en loungeyta.
Julfest - Mobil scen för uthyrning

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Har du några frågor gällande uthyrning för årets julfest?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.