Vi fixar bästa julfesten utomhus! Tomteluva

Nu är det hög tid att planera årets julfest på jobbet. För dem som vill festa inne nu när Covid-19 restriktionerna släppts och pandemin minskat har vi många tips. Många vill dock fortsatt vara lite extra försiktiga och då har vi de smartaste lösningarna för att ordna julfesten ute. Vi ordnar allt ni behöver och skapar bästa stämningen utomhus för en säker och Corona-fri julfest, julparty eller glöggmingel.

Evivent har över 30 års erfarenhet av uthyrning för julfester och andra event, för det mindre företaget med 10 personer eller för hundratals medarbetare. Vi har utmärkta referenser och tar helhetsansvar samt ordnar allt på bästa sätt så att ni får en fest som alla talar om – proffsigt och till rätt pris!

Varje uthyrning och arrangemang kundanpassas och kan t.ex. inkludera BarTrailer, bord, stolar, porslinscen, loungemöbler och tak samt tält i alla storlekar (vilka utomhus skapar en härlig atmosfär).

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt förslag!

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Julfest ute bartender

Vi erbjuder tältuthyrning samt tak i alla storlekar som är som gjorda för julfester och andra event – för några få till flera hundra personer. Evivent hyr också ut kringutrustning som stolar och bord samt övrigt, t.ex. vår coola BarTrailer samt diskar som är lämpliga som bl.a. bar, reception eller välkomstdisk.

Om ni hyr våra eldkorgar och loungemöbler skapar ni en mysig stämning där besökarna kan samlas, kanske i anslutning till ett glöggmingel, kaffehörna eller bar.

Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra ett scenpodie och skall ni ha större framträdanden eller livemusik föreslår vi våra mobila scener och läktare som finns i många storlekar och utföranden. För att koka och servera kaffe till många gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

5 tips för en lyckad julfest:

 • Tält och tak
  Tält och tälttak i alla storlekar, passar från 10 till hundratals personer och skapar atmosfär och stämning. Kan med fördel användas för t.ex. glöggmingel, baren, buffén eller en loungeyta.
 • Möbler
  Bord och stolar samt loungemöbler för några få eller flera hundra personer, även bardiskar och bord för servering av julmat/buffé. Mysiga och värmande eldkorgar. Glas och porslin för att slippa disken.
 • BarTrailer
  Våra trendiga och coola bartrailers blir perfekta för glöggservering eller som café, bar, foodtruck, etc.
 • Scenpodie
  Podier för mindre framträdanden gör dig eller en artist hörd och sedd, belysning och ljud kan även hyras.
 • Mobil scen
  En mobil scen som finns i flera storlekar för tal och julmusik/liveband.

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Har du några frågor gällande uthyrning för årets julfest?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.