Inför valet – Fånga rösterna med mobil valstuga!

Börja planera inför valet och hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för att nå ut med ert politiska budskap!

Evivent har ett flertal effektiva koncept till uthyrning, vilka är anpassade för bästa genomslagskraft av er marknadsföring, pr, reklam, information och kampanjer. Hyr vårt unika koncept XpoBox (se bild) med tåliga, låsbara och mobila valstugor/utställningar i två storlekar i form av specialbyggda containrar som transporteras på anpassade släpvagnar, vilka ingår i hyran.

Jättestora affischytor klär in hela modulen och ger en enorm synlighet. Uthyres för kortare eller längre tid och kan användas permanent på en plats eller köras runt till tillfälliga event. Mera funktionellt, kostnadseffektivt, säkrare och med ett bättre marknadsföringsvärde än traditionella valstugor. Som ett slagkraftigt komplement vill vi även tipsa om vårt nya koncept PedalReklam för cykelreklam med stort uppmärksamhetsvärde.

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Val 2022, hyr mobila valstugor, marknadsföring, hyra, uthyrning

Vi erbjuder även tältuthyrning i alla storlekar som är som gjorda för event, presentationer, information, stormöten etc. – från några få personer till flera hundra. Evivent hyr också ut kringutrustning som stolar och bord samt övrigt, t.ex. diskar som är lämpliga som bl.a. reception, välkomstdisk, informationsdisk eller försäljningsdisk.

Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där besökarna kan samlas, kanske i anslutning till en kaffehörna eller bar. Ni kan också hyra ståbord som kan användas vid café eller bar samt tillsammans med vår uppskattade korvvagn.

Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra ett scenpodie och skall ni ha större framträdanden eller livemusik föreslår vi våra mobila scener och läktare som erbjuder bästa komfort för era besökare/gäster. För att koka och servera kaffe till många besökare rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

5 tips för ett lyckat val:

Val 2022, hyr mobila scener, marknadsföring, hyra, uthyrning

Du kan även nå oss på 046-25 70 58.

Har du några frågor gällande våra val-produkter?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.