Stolar att hyra

Vi hyr ut ett brett sortiment av olika stolar – så som klappstolar och barpallar för fest, konferens och andra event. Vår uthyrning inkluderar även stoppade stolar, bänkar, bänkset. Det går även att hyra fina stolsöverdrag m.m.

Läs mer genom att hålla musen över produkterna och tveka inte på att kontakta oss om du skulle ha några funderingar gällande vår uthyrning.

Klappstol att hyra
klappstol

Grå
20 :- exkl. moms. 25 :- inkl. moms.

Stol stoppad sits att hyra
stol stoppad sits

Stol stoppad sits, Kopplingsbar, Grå / krom
40 :- exkl. moms. 50 :- inkl. moms.

Stol stoppad sits inkl. överdrag
överdrag till stol

Överdragets färg: Vit
80 :- exkl. moms. 100 :- inkl. moms.

Barpall att hyra
barpall

Grå
100 :- exkl. moms. 125 :- inkl. moms.

Bänk 200×25 cm att hyra
Bänkar-200x25-cm

Bänk för 4 personer
68 :- exkl. moms. 85 :- inkl. moms.

Bänkset 200 cm att hyra
bänkset 200cm

Höjd: 77 cm, Bord och bänkar för 8 pers
168 :- exkl. moms. 210 :- inkl. moms.

MÖBLER OCH TILLBEHÖR ATT HYRA

Tips: Låt dig inspireras av våra Tema-sidor och hur du kan använda och kombinera våra tält, möbler, scener/läktare och tillbehör för olika event: Student, Bröllop, Födelsedagsfest, Konferens, Företagsfest, Afterski, Julfesten inne, Julfesten ute, Sportevent, Val och BarTrailer (typ food truck). Ännu fler referensbilder finns under Galleri.

Vi hyr inte bara ut tält i alla storlekar, utan har även uthyrning av ett stort utbud av inredning, möbler och tillbehör för att ge helheten. Genom att kombinera hyra av ett partytält med rätt tillbehör får ni en professionell lösning. Vi ger bra service och erbjuder våra lösningar till rätt pris.

Vi bedriver tält- och möbeluthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Har du några frågor gällande våra stolar?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.