Möbler att hyra i Lund

Vi hyr inte bara ut tält i alla storlekar, utan har även uthyrning av ett stort utbud av inredning, möbler och tillbehör för att ge helheten. Hos oss kan du bl.a. hyra klappstolar, bänkset, partybord, soffor och coola möbler för er lounge.

Ta en titt på våra bord, stolar och loungemöbler för uthyrning genom att klicka dig vidare nedan och kontakta oss om du skulle ha några funderingar.

Bord

Stolar

Lounge

MÖBLER OCH TILLBEHÖR ATT HYRA I LUND

Tips: Låt dig inspireras av våra Tema-sidor och hur du kan använda och kombinera våra tält, möbler, scener/läktare och tillbehör för olika event i Lund: Student, Bröllop, Födelsedagsfest, Konferens, Företagsfest, Afterski, Julfesten inneJulfesten uteSporteventVal och BarTrailer (typ food truck). Ännu fler referensbilder finns under Galleri.

Vi hyr inte bara ut tält i alla storlekar, utan har även uthyrning av ett stort utbud av inredning, möbler och tillbehör för att ge helheten. Genom att kombinera hyra av ett partytält med rätt tillbehör får ni en professionell lösning. Vi ger bra service och erbjuder våra lösningar till rätt pris.

Vi bedriver tält- och möbeluthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Har du några frågor om möbeluthyrning i Lund?

Kontakta oss på info@evivent.se eller telefon 046-25 70 58.