Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält och tillbehör i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige.

STARSHIP ATT HYRA TILL TÄLT, MÄSSTÄLT ETC.

 

Partytält som ni hyr från Evivent uppfyller fullt ut de höga krav som ställs på oss som uthyrare. Vi bedriver tältuthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Våra tält är tillverkade av självbärande aluminiumstativ med brandklassad tältduk. Vi har ett stort utbud av modeller av tält att hyra.

STARSHIP - TRENDIG ÖPPEN SIDOMODUL FÖR 8 M BREDA TÄLT


StarShip är en trendig och flexibel sidomodul som passar som en öppen avslutning till alla tält med en bredd om 8 meter. Längden är ca. 6 m. per modul och den kan användas till tält med väggar på långsidan såväl som till tälttak för regnskydd eller solskydd. Den spektakulära sidomodulen kan även användas vid mindre uppställningar i samband med t.ex. mässor, se bildgalleriet för exempel.

Prislista
Inredning, möbler och tillbehör
Inspiration och tips
Bildgalleri

PRIS - Fullservice: 4 800 kr. exkl. moms / 6 000 kr. inkl. moms
Med vårt fullservicekoncept monterar och demonterar Evivent ditt tält/partytält. OBS! Transportkostnad tillkommer.

Coola loungemöbler för alla proffsiga event

 

 

 

 

Vi vet att coola loungemöbler blir pricken över i för de flesta event och därför hyr vi ut ett brett sortiment av bl.a. soffor, bord, sittpuffar m.m.
mera om loungemöbler

 

 

Tryggt med SP-godkända tält

 

 

Alla tält du hyr från oss är godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP), en trygghet för dig som kund och oss som uthyrare. De uppfyller krav på tältdukens brandtekniska egenskaper, bärförmåga, utrymningssäkerhet, säkerhet mot brands uppkomst och spridning samt elsäkerhet. Läs mera om vilka tält och tältuthyrare som är certifierade: SP


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB