Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige.

MEGA QUATTRO TÄLT / MÄSSTÄLT ATT HYRA

 

Partytält som ni hyr från Evivent uppfyller fullt ut de höga krav som ställs på oss som uthyrare. Vi bedriver tältuthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Våra tält är tillverkade av självbärande aluminiumstativ med brandklassad tältduk. Vi har ett stort utbud av modeller av tält att hyra.

MEGA QUATTRO - PARTYTÄLT / MÄSSTÄLT / KONFERENSTÄLT


Fribärande topp (8x8 m.) med möjlighet att bygga ut med obegränsad längd i alla 4 väderstreck. Bygg ihop till önskad storlek! Hyr ett partytält/mässtält som passar för stora sällskap eller mässor etc. Självbärande stativ och öppning på valfri sida. Brandklassad och tålig tältduk. Passar även som konferenstält.

Prislista
Inredning, möbler och tillbehör
Inspiration och tips
Bildgalleri

PRIS - Fullservice 160 kvm: 32 000 kr. exkl. moms / 40 000 kr. inkl. moms
Med vårt fullservicekoncept monterar och demonterar Evivent ditt tält/partytält. OBS! Transportkostnad tillkommer.

Spotlight och belysning att hyra

 

 

Sätt lite ljus på mässan eller eventet genom att hyra någon av våra lösningar för spotlights som passar perfekt för att ljussätta våra tält, mässmontrar och möbler till valfri färg.
mera

 

 

 

Tryggt med SP-godkända tält

 

 

Alla tält du hyr från oss är godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP), en trygghet för dig som kund och oss som uthyrare. De uppfyller krav på tältdukens brandtekniska egenskaper, bärförmåga, utrymningssäkerhet, säkerhet mot brands uppkomst och spridning samt elsäkerhet. Läs mera om vilka tält och tältuthyrare som är certifierade: SP


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB