Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige.

8 M BREDA TÄLT, PARTYTÄLT, MÄSSTÄLT ATT HYRA

 

Partytält som ni hyr från Evivent uppfyller fullt ut de höga krav som ställs på oss som uthyrare. Vi bedriver tältuthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Våra tält är tillverkade av självbärande aluminiumstativ med brandklassad tältduk. Vi har ett stort utbud av modeller av tält att hyra.

PARTYTÄLT / KONFERENSTÄLT 8x12, 8x15, 8x18 METER OSV.


Bygg ihop till önskad storlek, byggbart
på både längden och bredden!


Hyr ett tält/partytält, mässtält eller konferenstält som passar för från 100 personer och uppåt. Självbärande stativ och öppning på valfri sida. Brandklassad och tålig tältduk.

Prislista
Möbleringstips
Inredning, möbler och tillbehör
Inspiration och tips
Bildgalleri

PRIS - Fullservice: 110 kr. per kvm exkl. moms / 138 kr. per kvm inkl. moms
Med vårt fullservicekoncept monterar och demonterar Evivent ditt tält/partytält. OBS! Transportkostnad tillkommer.

Hyr tält och möbler för er mässa, event eller kick-off

 

 

Vi hjälper ofta företag att ordna framgångsrika och trevliga mässor, event och kick-off-aktiviteter i skyddad utomhusmiljö. Våra tält finns i många modeller och storlekar för olika ändamål, se kolumnen till vänster. Det går även att hyra en stor mängd inredning, möbler och tillbehör som t.ex. bord, stolar, golv, ljus, ljud, värme, toaletter etc. Titta runt på hemsidan eller kontakta oss så hjälper vi till med idéer och förslag.

 

 

 

Tryggt med SP-godkända tält

 

 

Alla tält du hyr från oss är godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP), en trygghet för dig som kund och oss som uthyrare. De uppfyller krav på tältdukens brandtekniska egenskaper, bärförmåga, utrymningssäkerhet, säkerhet mot brands uppkomst och spridning samt elsäkerhet. Läs mera om vilka tält och tältuthyrare som är certifierade: SP


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB