Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige.

3x3 M TÄLT, PARTYTÄLT, FESTTÄLT ATT HYRA

 

Partytält som ni hyr från Evivent uppfyller fullt ut de höga krav som ställs på oss som uthyrare. Vi bedriver tältuthyrning i Skåne och hela södra Sverige inkl. t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, etc.

Våra tält är tillverkade av självbärande aluminiumstativ med brandklassad tältduk. Vi har ett stort utbud av modeller av tält att hyra.

TÄLT / MIXERTÄLT / DRINKTÄLT / GRILLTAK 3x3 METER
Bygg ihop till önskad storlek, byggbart
på både längden och bredden!

Ett tält/partytält med plats för upp till 10 personer. Självbärande stativ och öppning på valfri sida. Kan även användas som tak över entré, mixertält, grilltak, etc. Enkelt att montera. Brandklassad och tålig tältduk. Färg: svart eller vit.

Prislista
Inredning, möbler och tillbehör
Inspiration och tips
Bildgalleri

PRIS - Gör det själv: 1 400 kr. exkl. moms / 1 750 kr. inkl. moms
Med vårt gör-det-själv-koncept hyr kunden från oss och hämtar samt lämnar själv (tält/partytält) på vårt lager i Staffanstorp.

PRIS - Fullservice: 2 400 kr. exkl. moms / 3 000 kr. inkl. moms
Med vårt fullservicekoncept monterar och demonterar Evivent ditt tält/partytält. OBS! Transportkostnad tillkommer.

Fönsterväggar ger fint ljus

 

 

Tälten som du hyr från Evivent har avtagbara sidor och är utrustade med fönsterpartier för optimalt och fint ljusinsläpp.

 

 

Bygg ihop till önskad storlek

 

 

Evivents tält kan kombineras och byggas ihop till önskad storlek. Här visas 2 st. 3x3 m tält ihopsatta till ett tält om totalt 3x6 meter. Tältens takfot kopplas då samman med en regndal för att undvika läckage.

 

 

Tryggt med SP-godkända tält

 

 

Alla tält du hyr från oss är godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP), en trygghet för dig som kund och oss som uthyrare. De uppfyller krav på tältdukens brandtekniska egenskaper, bärförmåga, utrymningssäkerhet, säkerhet mot brands uppkomst och spridning samt elsäkerhet. Läs mera om vilka tält och tältuthyrare som är certifierade: SP

 


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB