Evivent AB - hyr i Västra Götaland

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB med uthyrning i Västra Götaland, Skåne och södra Sverige!


 

Scener och läktare att hyra till konserter, framträdanden och event i t.ex. Västra Götaland!

 

Evivent erbjuder ett flertal kostnadseffektiva lösningar med scener och läktare som uthyres i Västra Götaland etc. för bl.a. sportevent, företagsfester, framträdanden och musikkonserter.

SCENER OCH LÄKTARE FÖR UTHYRNING I VÄSTRA GÖTALAND - SCENUTHYRNING

Evivent hyr ut mobila scener och läktare i flera olika storlekar i Västra Götaland med flera ställen, för alla tillfällen och event. De kan sättas upp utomhus eller inomhus i t.ex. en produktionshall, aula, sporthall m.fl. ställen där fester och event vanligen anordnas. Våra läktare kan kombineras i moduler, med eller utan tak, så att de passar för små grupper såväl som för stora publika arrangemang. Scenuthyrning med scenvagnar för alla!

Vi verkar och hyr ut mobila scener i hela södra Sverige inklusive t.ex. i Västra Götaland.

 

 

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 16 kvm

 

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 16 kvm

 

En professionell mobil scen om 16 kvm att hyra för t.ex. uppträdande och talarframträdande. Vi ombesörjer transport och montering där ni önskar.
mera

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 30 kvm

 

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 30 kvm

 

En medelstor professionell mobil scen/mobilscen om 30 kvm för uthyrning. Vi ombesörjer transport och montering där ni önskar.
mera

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 42 kvm

 

Scen, hyrscen, scenvagn, mobil scen/mobilscen 42 kvm

 

En större professionell mobil scen/mobilscen om 42 kvm uthyres för alla typer av event. Vi ombesörjer transport och montering där ni önskar.
mera

Scenpodie för uthyrning, 1x2 meter/modul

 

Scenpodie för uthyrning,
1x2 meter/modul

 

Hyr scenpodie, 1x2 meter per modul. Kombineras till önskad storlek. Bra som enklare scen eller som en catwalk tillsammans med scenen.
mera

Läktare Tip-n-Sit uthyres, 20 personer/modul

 

Läktare Tip-n-Sit uthyres,
20 personer/modul

 

Hyr vår mobila Tip-n-Sit läktare för 20 personer per modul, kombineras till önskad storlek. Lätt att hantera och kan hyras enl. "gör-det-själv-koncept" där du själv hämtar/lämnar läktaren, alt. sköter vi transport och uppsättning.
mera

Läktare SitDown uthyres, från 50 personer och uppåt

 

Läktare SitDown uthyres,
för större publik

 

Uthyrning av mobil läktare SitDown för större publik, från 50 personer och uppåt. Säkra sittplatser och snabb att montera under vår ledning. Två alternativa lutningar. Byggbar till önskad storlek för alla typer av event.
mera

Läktare VIP att hyra, 40 personer

 

Läktare VIP för uthyrning,
40 personer

 

Hyr vår mobila VIP-läktare för 40 personer per modul. Integrerat tak och bekväma sittplatser. En profssig lösning för sport, konserter, företagsevent, uppvisningar, etc. Vi sköter transport och montering där ni önskar.
mera

Tillbehör uthyres, för en helhet med scen och läktare

 

Tillbehör uthyres, för en helhet med scen och läktare

 

Vi hyr även ut ett stort utbud av tillbehör för att ge helheten och säkra ett bra arrangemang. T.ex. catwalk, podie, ljud och ljus, tross och stativ, scenstaket, kravallstaket, skydd för gräsmattor, toaletter, etc.
mera


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-257058 • Staffanstorp och Västra Götaland • Hemsidan anv. cookies • Webb: TBR